Ontwerp je eigen trapstickers

Persoonlijk zijn wij dol op het versieren van onze woning met mooie en inspiratievolle teksten. Zelf een ontwerp maken voor je trap is dan ook des te leuker om de uitstraling van je woning te upgraden en ook nog eens persoonlijker te maken. Wij hebben onze favoriete teksten en quotes voor jou op een rijtje gezet:

  • If you get tired, learn to rest, not to quit.
  • Herinner je gisteren, denk aan morgen, leef vandaag!
  • Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
  • I will persist until I succeed
  • Don’t expect to see a change if you don’t make one
  • Let’s celebrate something today.

Dit is natuurlijk maar een zeer kleine greep uit onze favorieten, maar kunnen je hopelijk al een klein beetje inspiratie bieden.

Tips om zelf mooie teksten of quotes te verzinnen

Wil je liever zelf aan de slag met het verzinnen van mooie teksten of quotes om zo de trapsticker nog persoonlijker te maken? Wij geven je graag een paar handige tips:

  • Ga voor een tekst die aansluit op jouw leven. Heb je heel veel obstakels overwonnen in je leven en blijf je gewoon doorgaan? Bedenk dan een mooie tekst die bij deze strijd past.
  • Heb je een jarenlange strijd tegen de kilo’s overwonnen en is jouw motto van ‘altijd doorgaan’ eindelijk geslaagd? Kies dan een tekst die hierbij past. Niet alleen als reminder voor je succes, maar ook als geheugensteuntje als je het even moeilijk hebt.
  • Is er een quote die jij en je vrienden heel vaak gebruiken en geeft dit je een nostalgisch en prettig gevoel? Laat deze dan afdrukken als trapsticker, zodat je elke dag weer dat geluksgevoel mag ervaren.

De meeste mensen hebben de mooiste quotes en teksten allang in hun hoofd zitten. Je moet alleen een manier vinden om het er ook echt uit te laten komen. Ga er dan ook eens lekker voor zitten, pak een pen en papier en schrijf alles op wat je te binnen schiet. Heb je echt geen inspiratie? Bekijk dan eens je favoriete films of televisie series en let op de mooie dingen die gezegd worden. Zo krijg je direct een inspiratieboost voor de mooiste teksten op je traptreden.

Tips voor het kopen van een traplift

trap

Het kopen van een traplift is een zeer belangrijke aankoop waar zorgvuldig over na gedacht moet worden. Dit is een dure en vooral ook essentiële toevoeging aan je huis. Je wilt dan ook dat deze optimaal presteert en je niet in de steek laat. Zonder dit apparaat kom je immers niet meer je trappen op of af. Onderstaande vind je een aantal interessante tips die je kunt gebruiken wanneer je opzoek gaat naar je eigen traplift.

Betrouwbaarheid

Dit is een enorme factoor wanneer je opzoek bent naar een nieuwe traplift. Je wilt immers altijd kunnen vertrouwen op je lift en je niet onveilig voelen wanneer deze je van boven naar beneden brengt, of andersom. Daarom is het belangrijk om een lift te hebben van hoge kwaliteit die jou veilig laat voelen en niet teleurstelt. Vind verschillende mogelijkheden op gebied van betrouwbare trapliften

Design

Dit is ook geen geheel onbelangrijke factoor wanneer het aankomt op het kopen van een lift voor je trap. Trapliften kunnen regelmatig heel groot zijn en niet bepaald mooi voor het oog. Zoek daarom een traplift die aansluit bij het design van je huis en je trap. Zo is het een mooie toevoeging aan je woning in plaats van een storend object

Prijs

Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor je traplift. Besteed daarom ook genoeg tijd om een partij te vinden die voldoet aan bovenstaande eisen voor een geschikte prijs. Het zou zonde zijn als de lift een enorm deel van je budget op slikt en je er vervolgens achter komt dat dezelfde lift ergens anders voor een betere prijs wordt aangeboden.

Onthoud deze tips wanneer je opzoek gaat naar een nieuwe traplift voor je woning en je bent bijna verzekerd van de juiste aankoop.