Je gang is de eerste plek die gasten zien als ze binnenkomen. Daarom is het slim om dit ook zo snel mogelijk goed op orde te hebben om een goede indruk achter te laten. Daarnaast is het natuurlijk gewoon fijn om je gelijk thuis te voelen zodra je de sleutel in de deur doet en de deurklink naar beneden haalt.  Drie manieren waarop je dit kunt doen is door het renoveren van je trap, het aanschaffen van een unieke deurmat en een meubelstuk in de hal.

1.      Trap renoveren

Je trap omtoveren tot een eyecatcher in jouw entree. Hoe kun je een noodzakelijk goed nu mooi maken? Dit kan heel makkelijk met behulp van bijvoorbeeld verlichting en mooie stootborden. Je kunt sfeerverlichting plaatsen onder de treden of bijvoorbeeld onder de leuning. Behalve dat dit heel erg functioneel is, brengt het ook veel sfeer aan jouw gang. ’s Avonds kunnen de lichten vanzelf aanspringen waardoor je binnen komt in een met sfeer verlichte hal. Naast verlichting kunnen stootborden van jouw oude, antieke trap weer een bruikbaar exemplaar maken. Tot slot geven trapstickers net dat beetje extra aan jouw trap. Je kunt stickers aanschaffen met een mooie tekst, maar ook stickers van een mooie natuurplaat.

2.      Nieuwe deurmat op maat

Naast de trap, is de deur het eerste wat je ziet als je aankomt bij je huis. Daarom is het slim om ook na te denken over een deurmat. Een deurmat is praktisch. Het zorgt ervoor dat al het vuil niet verder komt dan de voordeur. Maar naast praktisch is een luxe deurmat ook een leuke accessoire die helpt jouw hal op te pimpen. Een deurmat kun je kopen in allerlei maten, kleuren en opdrukken. Heb je een hele brede hal? Dan kun je jouw maat daarop aanpassen door deze op maat te maken. Een op maat gemaakte luxe deurmat laat zeker een goede indruk achter bij je gasten.

3.      Industrieel dressoir op de gang

Met een dressoir op de gang zorg je ook voor een warm welkom. Heb jij een brede hal en ruimte om een meubelstuk neer te zetten? Denk hier dan goed over na. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een fancy kapstok. Er zijn meubelstukken die bijvoorbeeld een kapstok combineren met opbergruimte. Hierdoor kun je meteen wat rommel kwijt en heb je een leuk meubelstuk dat gelijk de aandacht trekt. Let wel op dat er genoeg ruimte is om gasten binnen te laten. Kan de deur bijvoorbeeld nog helemaal open? Heeft iemand genoeg ruimte om de jas uit te trekken? Een grote collectie van industriële kasten vind je bijvoorbeeld bij Megafurn.

Reacties zijn uitgeschakeld