Creativiteit en kwaliteit, daar streven wij naar. Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen wij u op uiterst professionele wijze van een moderne trap voorzien. Wij bieden meer dan honderd keuzemogelijkheden voor alle soorten trappen en huizen. Onze uitgebreide collectie trapbekleding bestaat onder andere uit kurk, hardhout en linoleum, maar dat is lang niet alles. Naast de vele keuzes uit bekledingsmateriaal kunnen wij uw trap afmaken met prachtige leuningen van aluminium, hout of roestvrij staal.

Alles opgeruimd na de traprenovatie

Het renoveren van uw trap wordt zonder sloopwerk gedaan. Dat betekent dat uw vloeren en wanden niet beschadigd raken bij het renovatiewerk. Er hoeft niet gestofzuigd of geboend te worden, want er komt geen vuiligheid vrij. Het hele renovatieproces duurt ongeveer een dag of twee, daarna glanst uw trap weer als nieuw.

Ons aanbod van materialen

De materiaalsoorten die wij aanbieden variëren van het klassieke kurk tot levendig laminaat. Onze traprenovaties zijn altijd afgewerkt met een beschermlaag, zodat u geen last heeft van slijtage of andere beschadigingen.

PVC

PVC trap

Het voordelige PVC komt tegenwoordig steeds meer in trek als trapbedekking. Veel mensen zijn bekend met de traditionele stoffen bekleding, of een kale trap. PVC heeft echter vele voordelen t.o.v. deze verouderde soorten. Deze variant slijt een stuk minder snel dan de gebruikelijke materialen. PVC is beschikbaar in allerlei motieven, kleuren en stijlen.

 

Laminaat

Open trapOok laminaat stijgt de laatste jaren in populariteit. Waar het voorheen vooral gebruikt werd voor vloeren, wordt het nu veel breder toegepast. Voor traprenovaties is het een uitstekend materiaal door het onderscheidende uiterlijk. Het reliëf is zelfs voelbaar waardoor het karakter van echt hout behouden blijft.

 

Massief hout

Massief houten trapEen mooie klassieke trap maken we met massief hout. Echt hout heeft een ongekende uniekheid die u terug kunt zien in elke trede. De lijnen van het hout zijn bij elke stap anders. Vanzelfsprekend zijn alle houten trappen fabrieksmatig gelakt zodat het houtwerk niet beschadigd raakt. Een houten trap heeft een identiteit, van eiken tot esdoorn.

 

Linoleum combi

Linoleum combiLinoleum klinkt kunstmatig, maar is eigenlijk een combinatie van een aantal natuurlijke stoffen. Dé keuze voor milieubewuste huishoudens. Het voordeel van linoleum is de antibacteriële werking, waardoor het materiaal zeer hygiënisch is. Met natuurlijke pigmenten wordt aan elke linoleumtrap een unieke stijl meegegeven.

 

 

Kurk combi

Kurk combiEen trap met kurk renoveren is ontzettend voordelig en isolerend. Een kurken trap voelt warm aan en is aangenaam om op te lopen. Kurk is antistatisch, wat wil zeggen dat er weinig stof aangetrokken wordt. Een kurktrap is van nature lichtbruin, maar door vermenging met additieven is deze variant beschikbaar in meer dan 25 kleuren.

 

Klop eens aan bij de showroom

Als u er nog niet over uit bent, en graag zelf wilt aanvoelen hoe onze trappen lopen, kunt u gerust een kijkje komen nemen in de showroom! Hier stellen wij ons werk ten toon, zodat u het gemak en comfort met eigen voeten kunt ervaren.