Nadat uw trap tot in perfectie gerenoveerd is, kan een keurige afwerking natuurlijk niet achterblijven. Bij TopTrap zijn wij gespecialiseerd in trapleuningen van roestvaststaal! Dit is een geweldig duurzaam en sterk materiaal, dat er ook nog eens prachtig uitziet. Mocht u geïnteresseerd zijn in een traprenovatie met leuningen en balustrades van RVS, geef dit dan tijdig bij ons aan. Al onze RVS-producten worden namelijk op maat gemaakt, zodat alles perfect op elkaar aansluit.

Wat is RVS?

Roestvast staal staat in de volksmond onder andere bekend als RVS of inox. Het is een legering van ijzer, nikkel, koolstof en chroom en wordt vaak foutief bestempeld als roestvrij, wat een ingeburgerde benaming is geworden. RVS kan namelijk onder bepaalde omstandigheden wel roesten, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van chlorides. Goed onderhouden RVS is echter erg goed bestand tegen roest. Dat komt door de oxidehuid die gevormd wordt doordat het chroom in aanraking komt met zuurstof. Deze beschermlaag voorkomt dat het ijzer gaat oxideren, wat roestvorming voorkomt.

RVS in het trappenhuis

De keuze om een trap af te werken met roestvast staal wordt steeds vaker gemaakt. Het is natuurlijk een prachtig alternatief voor de houten trapleuning, en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Het metaal past perfect bij bijvoorbeeld donkere kleuren, maar doet het ook goed in een kleurrijke omgeving. Bovendien is RVS beschikbaar in een aantal verschillende soorten, zodat u altijd wel iets passends kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan gepolijst of geborsteld metaal, of juist de klassieke RVS-look.

Kom een kijkje nemen

Als u er nog niet helemaal over uit bent, kunt u gerust eens langskomen in onze showroom. U kunt hier in alle gemak kijken naar de verschillende opties en combinaties. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen, zodat u alles samen met een expert uit kunt vogelen.

Reacties zijn uitgeschakeld