Is uw trap nodig toe aan renovatie en woont in of rondom Heerhugowaard? Dan hebben wij de oplossing voor u! Onze jarenlange ervaring in het renoveren en vernieuwen van trappen maakt ons de trappenspecialist in Noord-Holland. Weg met oude trappen die kraken als u naar boven loopt! Tover uw versleten trap om tot een trap met klasse.

De breedste collectie trapmateriaal

Voor ieder huis hebben wij een passende trapbekleding. Linoleum, PVC of laminaat; alles is bij ons beschikbaar. U kunt kiezen voor een keurige laminaatbedekking, waarvan de gelijkenis met hout zo goed als niet te zien is. Zelfs het reliëf is voelbaar! Als u liever een strakke PVC vloer hebt is dat ook geen enkel probleem. De roestvaststalen traphekken en leuningen maken elke renovatie tot een daverend succes.

Verder heeft u de keuze uit massief hout en kurk. Alle materialen zijn voorzien van een beschermlaag. Dit maakt de trap na afloop slijtvast en geluiddempend. Hiermee is een doorklinkende trap verleden tijd! Iedere traptrede worden handgesneden geleverd, zodat alles naadloos past.

Open trap

Topmateriaal voor uw renovatie

Bij onze traprenovaties gebruiken wij kwalitatief uitstekend materiaal. Wij produceren namelijk al het materiaal zelf, zodat wij zicht houden op het gehele proces. Dit maakt dat wij naast een fantastische kwaliteit ook een lage prijs kunnen bieden. Gegarandeerd een toptrap voor een bescheiden tarief!

Specialist in Heerhugowaard

Samen met de klant zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Vanaf het moment dat u de telefoon oppakt nemen wij u bij de hand om het volledige renovatieproces in goede banen te leiden. We nemen uw wensen en behoeften uiterst serieus, zodat wij een trap kunnen leveren waar u tevreden mee bent.

Bezoek de showroom

Bij het maken van een keuze over de toekomst van uw trap is het natuurlijk belangrijk om het materiaal te kunnen voelen. Hoe het loopt en hoe het oogt, dat is waar het uiteindelijk om draait. Omdat het hoofdkantoor en de showroom gevestigd zijn in Purmerend bent u na een half uur reizen al bij ons. Hier kunt u alle soorten trapbekleding zelf testen, waarbij wij u graag direct adviseren!

showroom