Traprenovatiebedrijf.nl is dé specialist in Noord-Holland. Wij werken in- en rondom Amsterdam, Heerhugowaard en Purmerend. Wat traprenovaties betreft kunnen wij alles voor u betekenen; van oude versleten trappen tot een mooie design-upgrade. Een nieuwe trap geeft uw huis een opfrisbeurt. Krakende treden en splinterend hout heeft niemand graag in het huis, daarom is in zo’n situatie een trapvernieuwing van uw favoriete traprenovatie bedrijf altijd een goed idee.

Centraal gelegen in Noord-Holland

Het hoofdkantoor is gevestigd in Purmerend, in het midden van Noord-Holland. Hierdoor kunnen wij klanten uit de omringende steden en dorpen snel bereiken en tot dienst zijn. Ook de hoofdstad is voor onze trapspecialisten geen probleem. Waar u zich ook bevindt in Noord-Holland, wij staan voor klaar!

Trapenovatie in de hoofdstad

Voor alle soorten traprenovaties in Amsterdam kunt u bij ons aanbellen, of u nou op de Geldersekade of aan de P.C. Hooftstraat woont. Van laminaat tot linoleum, geen trapvernieuwing is te gek. Afhankelijk van het verkeer kunt u een renovatiespecialist binnen een half uur op de stoep hebben staan! Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Linoleum combi

Trapvernieuwing Heerhugowaard

Ook Heerhugowaard is vanaf ons bedrijf op een steenworp afstand gelegen. Als u zich in deze prachtige stad bevindt, en toe bent aan een nieuwe trap, zijn wij hét TrapRenovatieBedrijf voor u. Net als Amsterdam is de reistijd voor onze specialisten ongeveer een half uur. Bel dus snel als u af wilt van uw splinterende treden en versleten bekleding!

Gevestigd in Purmerend

Het hoofdkantoor en de showroom zijn gevestigd in deze handig centraal gelegen stad. Dat betekent dat wij razendsnel te plekke kunnen zijn om uw trap grondig aan te pakken. Een vakkundige renovatie voor uw oude trap ligt daarom binnen handbereik. Weg met dat oubollige design en die aftandse leuningen. Wij voorzien u van een modern ontwerp van duurzaam materiaal! Neem contact met ons op voor een afspraak met een van de experts.

Kom langs in de showroom

Als u de gehele collectie in levenden lijve wilt bewonderen kunt u altijd tijdens openingsuren langskomen bij onze showroom. U kunt hier alle soorten materiaal en de verschillende ontwerpen bekijken en zelfs belopen! Hiermee bent u altijd verzekerd van de trap die bij u past.

showroom