TRAPRENOVATIEBEDRIJF.NL, SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Voor alle traprenovaties in Noord-Holland kunt u terecht bij ons traprenovatie bedrijf uit Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen en renoveren van oude, versleten trappen.

Weg met die rumoerige treden en splinterende trapleuning! Ontdek de voordelen van hoogwaardige traprenovatie. Hoog tijd voor een afspraak met één van onze kenners. Professioneel advies door specialisten met jarenlange ervaring, dat vindt u alleen in Purmerend. Ons  hoofdkantoor zorgt voor een volledige dekking door heel Noord-Holland. Dus of u nu in Amsterdam of Heerhugowaard woont; wij staan voor u klaar.

SHOWROOM BEZOEKEN

Showroom

Bekijk gerenoveerde trappen

in onze showroom

  • Showroom Polderweg 23, 1446 AA Purmerend

Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal bij het renoveren van uw trap. Alle afgeleverde trappen zijn onderhoudsarm en geluiddempend. Om de kwaliteit zelf te ondervinden bent u van harte welkom bij onze showroom. Hier kunt u alle soorten trapbedekking zelf ervaren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

ONZE SPEERPUNTEN
Speerpunten

Speerpunten

Wat vinden wij belangrijk?

Gegarandeerd een kwalitatieve trap die jarenlang meegaat? Dat kan alleen met hoogwaardig materiaal, geplaatst door specialisten met ruime ervaring. Onze trapexperts zetten zich altijd voor de volle honderd procent in om uw traprenovatie tot een buitengewoon succes te maken. Kom gerust eens langs om de kwaliteit van ons renovatiewerk met eigen ogen te zien.

Ontwerp

Helder Ontwerp

Van tevoren maken we een helder ontwerp

Veiligheid Voorop

Wat er ook gebeurt, veiligheid staat voorop

Beste Materialen

We gebruiken alleen de beste trapmaterialen

WAAROM TRAPRENOVATIE
image
Werkwijze

Over onze

Werkwijze

Gegarandeerd een kwalitatieve trap die jarenlang meegaat? Dat kan alleen met hoogwaardig materiaal, geplaatst door specialisten met ruime ervaring. Onze trapexperts zetten zich altijd voor de volle honderd procent in om uw traprenovatie tot een buitengewoon succes te maken. Kom gerust eens langs om de kwaliteit van ons renovatiewerk met eigen ogen te zien.

  • Snel klaar
  • Voordelig
  • Hoge kwaliteit
  • Ervaren vakman
  • Showroom
  • Tevreden klanten
Werkwijze

Check onze

Werkwijze

Van complete trappen tot losse traptreden. Laat het renoveren over aan de professionals. We hebben de expertise om al uw trapwensen waar te maken.

image Na
image Voor
20+

Jaar Ervaring

6

Vakmannen

596+

Trappen Gemaakt

100%

Tevreden Klanten

Voor uw op maat gemaakte trap kunt u kiezen uit verschillende materialen. Onze specialiteit is PVC, maar wij bieden u ook massief hout, laminaat, linoleum en kurk. Voor de trapleuningen kunt u kiezen uit hout of RVS. Uw toekomstige trap wordt altijd voorzien van een beschermende laag. Daarmee is uw trap de komende jaren niet alleen comfortabel, maar ook nog eens slijtvast.

Onze Diensten

Ontdek wat we voor je trap  kunnen doen

image

PVC

Het voordelige PVC komt tegenwoordig steeds meer in trek als trapbedekking. 

image

Laminaat

Laminaat is uitstekend materiaal door het onderscheidende uiterlijk. 

image

Massief hout

Een mooie klassieke trap maken we met massief hout met ongekende uniekheid. 

image

Linoleum combi

Linoleum is eigenlijk een combinatie van een aantal natuurlijke stoffen.

image

Kurk combi

Een trap met kurk renoveren is ontzettend voordelig en isolerend.

image

RVS

Rvs is prachtig aan ieder interieur, omdat het simpel maar toch modern uitstraalt.  

Werkwijze

Complete traprenovatie, van A tot Z!

I

Voorbereiding

Als wij een traprenovatie bij u uitvoeren doen wij dit zonder dat hier sloopwerk aan te pas komt. Alles blijft op zijn plaats terwijl de specialisten werken aan uw trap!

II

Start Renovatie

Een traprenovatie duurt bij ons ongeveer één à twee werkdagen. Binnen de kortste keren kunt u genieten van uw nieuwe trap of traptreden!

III

Na de Renovatie

Nadat wij klaar zijn met het renoveren zal u direct merken dat uw trap niet meer kraakt. Het onderhoud is ook eenvoudig door de beschermlaag die wij aanbrengen. 

Keurig geholpen in de aanloop naar het plaatsen en de trap zelf is ook heel erg mooi! Het bouwpakket was begrijpelijk en alles paste perfect! Er ontbrak niks in het bouwpakket.
Zeker een aanrader
image
Dennis Jacobsen
Klant
Traprenovatiebedrijf heeft ons uitstekend geholpen bij het in passen van 4 verschillende trappen. Waar wij dachten dat een echt probleem bestond waren zij in staat de trap keurig in te passen. Het succes van onze verbouwing is mede te danken aan hen!
image
Rosa Verbeek
Klant
Traprenovatie is een goed bedrijf. Ze reageren snel met een offerte op maat en leveren goede en snelle service. Erg tevreden met het eindresultaat.
image
Mike de Vries
Klant
Projecten

Enkele Recente

Projecten

Om direct een goed beeld te krijgen van de trappen die wij al gerenoveerd hebben, kunt u een kijkje nemen in de fotogalerij. Hiermee kunt u online beoordelen wat u van het renovatiewerk vindt. Wellicht kun u zelfs wat inspiratie opdoen voor uw eigen traprenovatie! Mocht u iets zien wat u bevalt, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Uw trap ook laten renoveren?

Om u een heleboel keuzestress uit handen te nemen bieden wij u een vrijblijvend advies en voorbeelden aan. Één van onze experts gaat graag met u in discussie over de trap die u voor ogen heeft. Ook als u helemaal geen idee heeft wat bij uw interieur past, kunnen wij ondersteuning geven. Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak!

Nieuws

Laatste Nieuws

Recente Berichten

Altijd op de hoogte?

Meld je aan voor onze

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand een e-mail van onze website over updates, nieuws, mogelijkheden, etc