Voor alle traprenovaties in Noord-Holland kunt u terecht bij ons traprenovatie bedrijf uit Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen en renoveren van oude, versleten trappen. Weg met die rumoerige treden en splinterende trapleuning! Ontdek de voordelen van hoogwaardige traprenovatie. Hoog tijd voor een afspraak met één van onze kenners. Professioneel advies door specialisten met jarenlange ervaring, dat vindt u alleen in Purmerend. Ons centraal gelegen hoofdkantoor zorgt voor een volledige dekking door heel Noord-Holland. Dus of u nu in Amsterdam of Heerhugowaard woont; wij staan voor u klaar.

 

Bekijk reeds gerenoveerde trappen in onze showroom

Wij gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal bij het renoveren van uw trap. Alle afgeleverde trappen zijn onderhoudsarm en geluiddempend. Om de kwaliteit zelf te ondervinden bent u van harte welkom bij onze showroom. Hier kunt u alle soorten trapbedekking zelf ervaren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Gesloten trapKwaliteitsmateriaal voor uw nieuwe trap

Gegarandeerd een kwalitatieve trap die jarenlang meegaat? Dat kan alleen met hoogwaardig materiaal, geplaatst door specialisten met ruime ervaring. Onze trapexperts zetten zich altijd voor de volle honderd procent in om uw traprenovatie tot een buitengewoon succes te maken. Kom gerust eens langs om de kwaliteit van ons renovatiewerk met eigen ogen te zien.

De grootste collectie trapbedekking

Voor uw op maat gemaakte trap kunt u kiezen uit verschillende materialen. Onze specialiteit is PVC, maar wij bieden u ook massief hout, laminaat, linoleum en kurk. Voor de trapleuningen kunt u kiezen uit hout of RVS. Uw toekomstige trap wordt altijd voorzien van een beschermende laag. Daarmee is uw trap de komende jaren niet alleen comfortabel, maar ook nog eens slijtvast.

 

Onze aanpak bij het renovatiewerk

Nadat wij klaar zijn met het renoveren zal u direct merken dat uw trap niet meer kraakt. Het onderhoud is ook eenvoudig door de beschermlaag die wij aanbrengen. Een traprenovatie duurt bij ons ongeveer één à twee werkdagen. Binnen de kortste keren kunt u genieten van uw nieuwe trap!

Trap met verlichtingVoorbeelden van geslaagde traprenovaties

Om direct een goed beeld te krijgen van de trappen die wij al gerenoveerd hebben, kunt u een kijkje nemen in de fotogalerij. Hiermee kunt u online beoordelen wat u van het renovatiewerk vindt. Wellicht kun u zelfs wat inspiratie opdoen voor uw eigen traprenovatie! Mocht u iets zien wat u bevalt, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Wij renoveren uw trap sloopvrij

Als wij een traprenovatie bij u uitvoeren doen wij dit zonder dat hier sloopwerk aan te pas komt. Alles blijft op zijn plaats terwijl de specialisten werken aan uw trap! Er komt geen stofzuiger aan te pas om te genieten van uw nieuwe trap. Zodra wij klaar zijn kunt u er direct gebruik van maken!

Vrijblijvend advies door een echte specialist?

Om u een heleboel keuzestress uit handen te nemen bieden wij u een vrijblijvend advies en voorbeelden aan. Één van onze experts gaat graag met u in discussie over de trap die u voor ogen heeft. Ook als u helemaal geen idee heeft wat bij uw interieur past, kunnen wij ondersteuning geven. Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak!