Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in de hoofdstad om uw trap te renoveren? Wij draaien onze hand niet om voor traprenovaties in Zaandam. De trapexperts die bij u aan de slag gaan hebben individueel meer dan 10 jaar ervaring, die zij graag voor u ter beschikking stellen. Versleten trappen en gehorige treden zijn verleden tijd. Maak van uw trap een trekpleister met keurig afgewerkte materialen.

Het meest uitgebreide assortiment in Zaandam

Bij ons vindt u de grootste collectie trapbekleding, variërend van PVC tot kurk. Wij hebben voor iedere stijl een ontwerp dat daar bij past, of u nu een classy kurktrap met roestvaststalen leuningen wilt of liever een klassieke laminaattrap in huis ziet. Onze trapspecialisten maken uw trap weer tip-top in orde.

Naast PVC, kurk en laminaat heeft u keuze uit massief hout en linoleum. Alle treden worden met de hand gesneden om altijd de perfecte trap te creëren. Alle materialen zijn geluiddempend, slijtvast en voorzien van een extra beschermlaagje.

Ledverlichting in trap

Kwaliteitsmateriaal voor iedere trap

Het renoveren van uw trap doen wij slechts met materiaal van de hoogste kwaliteit. Het materiaal wordt namelijk door onszelf gemaakt. Dit betekent dat wij niet alleen hoogwaardig materiaal hebben, maar ook de prijzen laag kunnen houden. Daarmee geven we u garantie op een toptrap voor een lage prijs!

Altijd een professionele aanpak

De klant is bij ons altijd koning. Daarom zijn wij vanaf stap één zeer betrokken bij de wensen en visie van de klant. Het goed uitstippelen van het renovatieproces doen wij daarom altijd samen met u. We bespreken de mogelijkheden en geven advies, waarbij we altijd uw mening voorop stellen. We zijn tenslotte niet voor niets al 15 jaar de specialist in traprenovaties in de omgeving Zaandam.

Neem een kijkje in de showroom

Om de brede collectie die wij bieden met eigen ogen te beoordelen, kunt u natuurlijk langskomen in de showroom. Wij zijn gevestigd in Purmerend, u bent dus met ongeveer een half uurtje rijden bij het hoofdkantoor. Hier kunt u zich naar hartenlust storten op alle soorten materiaal, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Eén van onze medewerkers staat u graag bij met vakkundig advies.

showroom