Voor al uw traprenovaties en –vernieuwingen in Hoofddorp kunt u altijd bij ons aankloppen. TrapRenovatieBedrijf is namelijk al jarenlang de expert op het gebied van trappen in Noord-Holland. Wij helpen u graag van uw lawaaiige trap af, en maken uw oude trap weer splinternieuw. Onze experts hebben stuk voor stuk meer dan 10 jaar ervaring, waarmee zij u graag van dienst zijn. Laat ons van uw antieke trap een pronkstuk maken!

Een compleet aanbod voor iedere trap in Noord-Holland

De grootste trots van ons traprenovatiebedrijf is het ongekend brede assortiment. Wij presenteren u diverse materialen van hoge kwaliteit. Van kurk en linoleum tot PVC en massief hout; wij hebben voor elk wat wils. Voor een nostalgische stijl kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kurken trap met prachtige houten leuningen. Maar als u liever een trap in moderne stijl ziet, hebben wij een strakke PVC met RVS combinatie voor u in huis.

Wij voorzien alle materialen van een beschermende toplaag, waarmee iedere afgeleverde trap slijtvast en geluiddempend gemaakt worden. Geen kabaal meer als de kinderen de trap op rennen. De treden worden apart met de hand gesneden. Hiermee kunnen wij een perfecte pasvorm garanderen!

Witte trap

Hoogwaardige trappen

De kwaliteit van het renovatiewerk staat bij ons altijd voorop. Daarom maken wij al het materiaal zelf. Hiermee houden wij de controle over alle stappen van het proces. Dit betekent dat er geen wederverkopers op de lijn zitten die de prijs omhoog krikken. Wij geven u dus niet alleen garantie op een fantastische trap, maar ook op een laag tarief! Een toptrap voor weinig geld, wie wilt dat niet?

 

Deskundigheid voorop

Bij ons heeft u het altijd voor het zeggen. Daarom gaan wij uitgebreid met u rond de tafel zitten om de trap van uw dromen duidelijk op papier te krijgen. Uw mening en visie vinden wij erg belangrijk, omdat wij iedere klant graag tevreden achterlaten. Samen nemen wij het hele proces uitvoerig door zodat u een trap krijgt waar u trots op kunt zijn.

Hoofdkantoor en showroom in Hoofddorp

Omdat wij gevestigd zijn in Hoofddorp kunt u gemakkelijk langskomen om het comfort van onze trappen met uw eigen zintuigen te bewonderen. U kunt de materialen voelen en op de treden lopen, zodat u een goed uitgedachte keuze kunt maken over de toekomst van uw huis. Alle beschikbare trapbekleding is in onze showroom aanwezig, dus kom gerust een kijkje nemen!

showroom