Houten trappen

Het assortiment houten trappen is groot bij Van Eldik Ladders. Naast houten keukentrappen hebben ze ook praktische trappen als opgang naar je zolder.

Enkele houten trappen

Met een enkele houten trap bedoelen we dat je deze trap tegen een muur of boom moet plaatsen. Je hebt dus iets nodig om deze trap tegenaan te zetten. Concreet betekent dit dat je deze trap gebruikt als trap naar een zolder of vide. Of je gebruikt deze trap als handige trap voor je bibliotheek. Heb je mooie boekenkasten en wil je daar een mooie trap bij neerzetten? Dan zijn deze trappen ideaal voor jou situatie. Dat geldt ook wanneer je een trap zoekt voor een hoogslaper of stapelbed. Bij deze bedden heb je een handig trapje nodig die je eventueel ook nog vast kunt zetten. Dat vastzetten geldt overigens voor alle voorgaande voorbeelden die we voor je beschreven hebben. Voor deze trappen hebben ze bij Van Eldik Ladders namelijk een handige bevestigingsrail met een set haken voor je. Deze haken bevestig je op de trap. Vervolgens plaats je de bevestigingsrail op de plaats waar je trap moet worden neergezet. Nu haak je de trap aan de rail en je trap zit direct goed vast.

Beuken- of grenenhout

De enkele trappen zijn bij Van Eldik Ladders verkrijgbaar in beukenhout of grenenhout. Hiermee heb je altijd een trap die past bij jou interieur. Het beuken heeft een fijne nerf en is iets donkerder van kleur dan zijn grenenhouten variant. De grenenhouten trap is daarentegen weer iets lichter. Deze verplaats je daardoor wat makkelijker.

Uitklapbare trappen

Naast de enkele trappen heb je trappen die je uitklapt. Natuurlijk ken je deze trappen als de zogenaamde huishoudtrap. Het zal je echter niet verbazen dat deze trappen ook een andere functie hebben. De trappen zijn bijvoorbeeld heel handig wanneer je gaat schilderen. We weten bij Van Eldik Ladders dat de professionele schilder zweert bij de houten trap. Ze gaan namelijk heel erg lang mee. Daarnaast worden ze niet zo vies als de aluminium variant. En wist je dat elektriciens het liefst met houten trappen werken. Het hout geleid namelijk geen stroom. Dus naast alle voorzorgsmaatregelen die ze al nemen hebben ze met een houten trap nog meer zekerheid dat ze veilig werken.

Koop je houten trappen

Uiteraard koop je ook de houten trappen bij Van Eldik Ladders. Naast een groot assortiment van deze trappen hebben ze ook het beste advies voor je. Heb je vragen? Kom dan langs in de werkplaats of bel ons even!

Reacties zijn uitgeschakeld