Het gebruik van een parkband beton

Bij het woord parkbanden gaat er waarschijnlijk niet direct een lampje branden. Maar wanneer we u uitleggen dat u eigenlijk overal in de Nederlandse infrastructuur deze tegenkomt wordt het al veel duidelijker. Betonnen parkbanden worden veel toegepast als opsluitband om bomen, speelplekken en bij plantenperken. Ook langs waterkanten zijn ze vaak te vinden. Hier kunt even lekker op plaats nemen wanneer u langs varend waterverkeer voorbij ziet komen en ondertussen geniet van een lekkere lunch of een kopje koffie. Parkbanden zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Rechte, in verstek of radius, schegstukken en hoekstukken. Daarnaast nog verloopstukken en bochtbanden, lage randen en traptreden of als zitelement zoals een bank met een houten zitting. En uiteraard is er ook nog keuze in kleur zodat ze mooi in het geheel passen.

Onderhoudsarm betonnen parkband

Een parkband wordt vervaardigd uit oersterk prefab beton. Dit materiaal is duurzaam, bestand tegen alle weersinvloeden en gaat daarom vele jaren mee. Onder alle omstandigheden gaat het niet scheuren, barsten of krimpen. Dat betekent dat het goed bestand is tegen vocht, extreme kou en warmte. Betonnen parkbanden blijven daarom jaar in jaar uit hun mooie uitstraling houden. Wanneer een parkband éénmaal is geplaatst dan heeft u er geen omkijken meer naar. Men kan er makkelijk op gaan zitten, staan of lopen zonder dat het daaronder te lijden heeft. Daarmee zijn ze onder alle omstandigheden veilig te gebruiken.

Waar betonnen parkbanden kopen?

Bij iedere leverancier van betonproducten zijn parkbanden wel te koop. Maar wanneer u kwaliteit voor een betaalbare prijs wilt is JS Beton een echte aanrader. Zij leveren parkbanden in vele verschillende uitvoeringen en kleuren. De productie vindt plaats in hun eigen fabriek. Dat houdt in dat ze daarom de prijzen heel laag kunnen houden waar u uiteraard van kunt profiteren. Wanneer u informatie wilt over de vele toepassingen van parkbanden staan de gespecialiseerde medewerkers u graag te woord.

Reacties zijn uitgeschakeld