Als u de keuze om uw trap te laten renoveren heeft gemaakt, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit voor de laagste prijs. De regiovakmannen van TopTrap renoveren uw trap als geen ander, en voor ongekend lage prijzen! Natuurlijk zijn er allerlei factoren die invloed hebben op de eindprijs, zoals de bekleding, het model en de afwerking van de uiteindelijke trap. Het is volgens ons daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de keuzemogelijkheden die invloed hebben op de facturering.

Het gebruikte materiaal

Er zijn verschillende materialen die wij kunnen gebruiken voor het renoveren van uw trap: hout, linoleum, PVC, laminaat en kurk. Aan ieder materiaal is een ander prijskaartje verbonden. Zo zijn houten, kurken en laminaattrappen iets duurder dan trappen van PVC of linoleum. Dat komt omdat PVC en linoleum gemakkelijker grootschalig gefabriceerd kunnen worden, terwijl voor hout en kurk natuurlijke bronnen nodig zijn. Laminaat is een geval apart. Het is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen kunststof en organisch materiaal, wat uiteindelijk in de kosten te zien is. PVC heeft van alle materialen de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Het model van de trap

Een andere belangrijke factor die de kosten beïnvloedt, is het model van uw trap. Er wordt in dit geval onderscheid gemaakt tussen open en dichte trappen. Het is namelijk gemakkelijker (en dus goedkoper) om een dichte trap te renoveren. Dat komt omdat er een stuk minder materiaal nodig is om de gehele oppervlakte te bedekken.

De afwerking

De laatste factor die we bespreken is de afwerking van uw trap. We kunnen bijvoorbeeld uw trap voorzien van een trapwang. Dit zijn stroken die langs de muur worden aangebracht, aan de rand van de trap. Dit ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar beschermt de trap ook tegen beschadigingen. Een andere mogelijkheid is het gebruik van roestvaststalen in de trapleuningen.
Ook interessant:
https://www.dakkapellen-offerte.nl/

Reacties zijn uitgeschakeld