Bij het innoveren van uw huis kan het soms handig zijn om een schoonmaakbedrijf voor particulieren in te huren zodat jij je kunt focussen op je eigen klussen. Maar waar moet je precies op letten bij het uitkiezen van een goed schoonmaakbedrijf? In deze blog geven we je 3 tips waar jij op moet letten.

Zoek een schoonmaakbedrijf in de buurt

Allereerst is het handig om voor een lokaal schoonmaakbedrijf te kiezen. De reden hiervoor is simpel: hoe dichter aan huis, hoe goedkoper de voorrijkosten zijn. En in de meeste gevallen indien het erg dichtbij is, zullen we er geen voorrijkosten voor rekenen.

Ga voor een specialist

Het internet wordt overspoeld met schoonmakers en schoonmaakbedrijven. Het is daarom erg lastig om te weten wie je moet benaderen. Hun site geeft al de helft aan wat hun services inhouden. Bestaat de website uit één pagina dat ze verschillende schoonmaakdiensten uitvoeren, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Maar een site die al hun diensten toelicht op hun website en veel voorzien is van goede content is meestal ook beter in zijn uitvoering. Een bedrijf die veel aandacht geeft aan zijn website, zal dit waarschijnlijk ook doen bij de klant.

schoonmaakhandschoenenDuidelijke (prijs)afspraken

Afspraken is leidend bij het inschakelen van het juiste schoonmaakbedrijf. Heb je een schoonmaakbedrijf gebeld en gevraagd om met een team langs te komen, maar verder niet besproken wat er gedaan moet worden, hoeveel tijd het ongeveer zou gaan kosten en dus uiteindelijk hoeveel geld het gaat kosten? Dan is dat niet erg handig. Ze kunnen dan zich dan waarschijnlijk minder goed voorbereiden, niet de juiste uitrusting meenemen en het juiste aantal personeel. Dit kan allemaal leiden tot het uiteindelijke prijskaartje. Zorg dus altijd dat alle afspraken op papier staan en de prijs van tevoren duidelijk voor je is. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten voor jouw schoonmaakdiensten.

Reacties zijn uitgeschakeld