Hoewel ons traprenovatiebedrijf meer gespecialiseerd is in het ontwerpen van karakteristieke houten trappen, willen we u de trends op het gebied van moderne trappen ook niet onthouden. We geven u in dit artikel een aantal voorbeelden van moderne trappen en de trends die er zijn op dit gebied.

Steeds meer open trappen

De afgelopen jaren zien we steeds meer een trend dat het populair is om een dichte trap weer open te maken. Dit kan soms veel werk opleveren omdat de trap dan ook aan de onderkant gerenoveerd moet worden. Wel kan het ook handig zijn voor praktische redenen, omdat een open trap meer ruimte oplevert.
Van een open trap in huis een gesloten trap maken

Vaste trap naar de zolder

Iedereen kent ze wel, van die onstabiele gammele trapjes die je uit moet klappen om naar de zolderkamer te gaan. Steeds meer mensen willen hier vanaf en kiezen ervoor om een vaste trap naar de zolderkamer aan te laten brengen.

Praktische trappen die ook als kasten fungeren

Trappen worden ook regelmatig gerenoveerd om praktische redenen, zoals we hierboven al even genoemd hebben, kan je hiermee meer ruimte creëren. Dit kan er ook voor zorgen dat je de onderkant van een trap als opbergruimte of als kast kunt inrichten.

Witte trappen gecombineerd met glas

Een strakke en moderne look creëren doe je tegenwoordig vooral door zo weinig mogelijk afleidende elementen te gebruiken. Sommige mensen vinden dat het er net als een ziekenhuis uitziet maar toch kan het erg mooi zijn om een moderne witte trap in combinatie met een glazen wand aan te laten brengen.

Reacties zijn uitgeschakeld