Veel mensen die contact met ons opnemen vragen zich vooral af, hoeveel kost het nou precies om een trap te renoveren? En soms specifiek, hoeveel kost het precies om een trap opnieuw te laten bekleden? Het is niet eenvoudig om een antwoord hierop te geven omdat het eigenlijk altijd om maatwerk gaat. Wij maken alle trappen met de hand en daarom moeten we eerst de nodige informatie verzamelen om u een exacte indicatie van de kosten te kunnen geven. We vertellen u graag wat meer over de verschillende aspecten waar we dan op letten.

De kosten van trappen zijn afhankelijk van verschillende factoren

12-caramel

Het bepalen van de prijs voor het bekleden van uw trap is niet eenvoudig vooraf te doen, dit is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom is het belangrijk om eerst informatie te verzamelen en dan pas een prijsindicatie te geven. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Het type trap

Het type trap dat u wilt aanbrengen is voornamelijk van invloed op de kosten. Zoals we al eerder beschreven hebben, dit kunt u zo gek maken als je zelf zou willen. Het is mogelijk om een simpele en moderne te laten maken of opnieuw te laten bekleden, dit is ook mogelijk met een traditionele trap van hout bijvoorbeeld.

Open of dichte trap

Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten of het om een open of een dichte trap gaat, een open trap is vaak net even wat meer werk namelijk. Vooral omdat de onderkant er ook goed moet uitzien. Daarnaast is er ook meer materiaal nodig voor het bekleden van open trappen.

Het aantal treden

Het aantal treden is uiteraard van invloed op het aantal arbeidsuren. De bepaalt voornamelijk hoe lang we er mee bezig zijn. Hoe minder trappen er bekleed hoeven te worden, des te goedkoper u uit bent.

Materiaal voor trapbekleding

Het materiaal dat we gebruiken om de traptreden opnieuw te bekleden is van groot belang op de kosten. Meestal wordt er gekozen voor laminaat traptreden omdat dit er erg mooi uit ziet en toch voordelig is. Voor een nog mooiere uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor echte houten traptreden of overzettreden van PVC.

Uw wensen

Last but not least; we houden uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen bij het renoveren van de trap. Zoals we hierboven al kort genoemd hebben, dit kunt u zo gek maken als u zelf zou willen, stel daarom een lijstje op van al uw wensen en bespreek of dit mogelijk is.

Reacties zijn uitgeschakeld