kit

Er zijn veel verschillende soorten kitten en deze hebben allemaal unieke eigenschappen. Als professional weet je ongetwijfeld het verschil tussen montagekit, acrylaatkit en siliconenkit. Er is kit die overschilderbaar is en kit die geschikt is voor buitengebruik. Er is altijd een kit te vinden die geschikt is voor jouw project. Ga je kit kopen en ben je op zoek naar een hoge kwaliteit kit? Zwaluw kit is één van de bekendste merken onder de professionals in de bouw. In dit artikel vertellen we je alles over zwaluw kit.

Wat is zwaluw kit?

Zwaluw kit is een merknaam van Den Braven. Dit bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit kitten en lijmen voor de bouwsector en industrie. Deze kitten en lijmen zijn bovendien ISO-gecertificeerd en duurzaam ingesteld. Kies je voor zwaluw kit voor jouw project, dan bouw je dus indirect mee aan een betere wereld! Den Braven ontwikkelt niet alleen hoogwaardige en duurzame producten, het bedrijf ontwikkelt ook veel verschillende producten die je voor allerlei toepassingen kunt gebruiken.

Den Braven Zwaluw

Den Braven is een multinationale onderneming met 1200 werknemers. Het bedrijf heeft 8 productielocaties en maar liefst 25 verkoop- en distributiekantoren verspreid over de hele wereld. Sinds de oprichting in 1974 is het bedrijf enorm gegroeid en heeft het een vooraanstaande positie verworven in verschillende landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Oosterhout. Andere merknamen van Den Braven zijn Hercuseal en Tectane.

Den Braven Zwaluw kit

De belangrijkste productgroep van Den Braven zijn de afdichtingsmiddelen, zoals kitten en lijmen voor de bouw en industrie. Het brede assortiment producten kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Het assortiment bestaat uit 1-component polyurethaan (PU) kitten, acrylaatkitten, brandvertragende kitten, opzwellende kitten, waterafstotende impregneermiddelen, mastiek en tapes.

Zwaluw kit kopen

Ben je op zoek naar een kit van de hoogste kwaliteit? Wil je een kit kopen die goed bestand is tegen krimpen en uitzetten, maar ook bestand is tegen weersomstandigheden zoals regen en hitte? Wil je zeker weten dat je een kit koopt die voldoet aan de ISO norm? Kies je voor zwaluw kit dan kies je voor kwaliteit en professionaliteit.

Zwaluw kit kopen doe je eenvoudig online bij een webshop. Wil je liever persoonlijk advies? Je kunt de kit natuurlijk ook zelf afhalen bij een bouwmarkt. De medewerkers staan je graag te woord en kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten kit. Zwaluw kit is meestal direct leverbaar. Je kunt dus direct aan de slag met jouw project!

Reacties zijn uitgeschakeld