verhuizen

Over het algemeen zijn er weinig mensen die staan te springen om te verhuizen. Deze bezigheid brengt nou eenmaal het een en ander met zich mee wat het vaak een vermoeiende klus maakt. Daarom bespreken we 3 tips. Lees hier over materialen. 

Tip 1: Maak een plan 

De dagen waarop jij gaat verhuizen zullen hoogstwaarschijnlijk lange vermoeiende dagen zijn. Vaak doe je dit ook niet alleen maar heb je een groep vrienden of familie verzameld die komen helpen en dat maakt dat er snel chaos kan ontstaan. Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen is het handig om een plan van aanpak te maken. Nu is het niet specifiek nodig om een gedetailleerd plan te maken waar iedereen zich stipt aan moet houden. Echter is het wel handig om in grote lijnen een beeld te hebben van wat je gaat doen. Moet er bijvoorbeeld eerst geschilderd worden voordat de meubels erin komen? Of moet er nog schoongemaakt worden na het klussen? Zulke dingen zijn handig om te overwegen. 

Tip 2: Kies voor goed materiaal zoals Kortpack Tape 

Door gebruik te maken van goede materialen maak je het jezelf en je verhuis team een stuk makkelijker. Met goede materialen bedoelen we vooral goede verhuisdozen, stevige tape, zoals Kortpack Tape, tiewraps, of handschoenen. Door alles handig in verhuisdozen in te pakken kan je makkelijker auto’s of busjes laden en ben je zo een stuk sneller klaar. Wanneer jij slechte material gebruikt en jouw verhuisdozen tijdens het verhuizen uit elkaar vallen gaat alles een stuk langer duren en daar ga je spijt van krijgen. Bespaar dus niet op materiaal en bestel vooraf alle benodigdheden om zo vlekkeloos te verhuizen. 

Tip 3: Meten is weten 

Deze uitspraak is niet voor niets zo populair. Meten is weten is namelijk in veel situaties van belang en wanneer jij gaat verhuizen is dit zeker het geval. Meet vooraf eerst de ruimtes in je nieuwe woonruimte om zo niet in de knoop te kopen met je meubels wanneer jij gaan verhuizen. Het zou erg jammer zijn wanneer je al je meubels hebt verhuisd en het past niet. Dan ben je namelijk gedwongen om deze meubels nogmaals te verhuizen en deze moeite willen we je voorkomen. Ga dus eerst goed meten. Dit geldt ook voor de ruimte van je verhuisauto’s en de dozen die je gebruikt! Onderschat niet hoeveel ruimte je nodig hebt. Moet jij een aantal uur rijden en passen die extra 5 dozen toch net niet in de auto? Dat zou flink balen zijn. Meet dit dus ook goed op! 

Reacties zijn uitgeschakeld