Eén van de nieuwere trends op het gebied van traprenovatie is het gebruik van PVC. PVC is een thermoplastisch materiaal wat binnen onze samenleving vele toepassingen heeft. De veelzijdigheid van dit materiaal is een van de redenen dat het veel voor traprenovaties gebruikt wordt. Bovendien is het zeer scherp geprijsd, wat het nóg aantrekkelijker maakt! PVC heeft een handvol voordelen die ons in ieder geval over de streep heeft getrokken. Het is natuurlijk niet voor niets dat PVC ons handelsmerk voor traprenovaties is!
 

Een unieke look

PVC is niet alleen qua eigenschappen erg veelzijdig, ook wat uiterlijk ontwerp betreft kunt u er alle kanten mee op! Het geavanceerde productieproces opent de deuren voor een gigantisch aanbod aan kleuren en motieven, waardoor het voor iedere stijl gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een houten look, of juist een steenmotief! Er is werkelijk van alles mogelijk. Neem eens een kijkje in de showroom om de mogelijkheden te bewonderen!
 

IJzersterk en slijtvast

Natuurlijk is PVC niet echt zo sterk als ijzer, maar het is wel een behoorlijk stevig materiaal. Het is zelfs zo stevig dat het bekend staat als slijtvast, wat betekent er minder snel beschadigingen ontstaan. Combineer dat met goed onderhoud, en u kunt jarenlang genieten van een prachtige trap! Met een PVC traprenovatie bent u dus ook in de toekomst verzekerd van een veilige en mooie trap, zonder zorgen over splinters of glijpartijen.
 

Geluidloos en schoon

PVC heeft een geluiddempend effect, wat ervoor zorgt dat er bijna geruisloos trapgelopen wordt. Vooral in gehorige huizen kan dit een wereld van verschil maken! Daarnaast is het schoonmaken van een PVC-trap een fluitje van een cent! Vaak is het voldoende om de treden af te nemen met een vochtig doekje. Dus waar wacht u nog op? Hoog tijd voor een traprenovatie!
Voor alles over afdichtingen:
https://www.sealsupply.nl/

Reacties zijn uitgeschakeld