Twijfelt u wat voordeliger is, het kopen van een rolsteiger of huren? Hieronder leest u wat handiger is:

Hoe lang gaan de werkzaamheden duren?

De keus hangt voornamelijk af van hoe lang de steiger nodig is en of de werkzaamheden terugkerend zijn. Als u eenmalig voor 1 of 2 weken een steiger nodig heeft , is huren een voordeliger optie.

Rolsteiger kopen in veel gevallen gunstiger

Voor langere klussen of klussen die in de loop van de tijd weer moeten gebeuren, is het gunstiger om een rolsteiger te kopen. Zeker ook om dat een rolsteiger in goede staat, dus geen deuken of scheuren, zijn waarde behoudt. Er kunnen verfvlekken op zitten, maar dat heeft voor het functioneren van de steiger geen gevolgen. U kunt een steiger tweedehands dan ook goed verkopen.

Diverse maten

Bij het kopen van een rolsteiger kunt u kiezen uit verschillende lengtematen. 190 , 250 of 305 cm. De meest populaire maat is 250 cm, gekozen door vakmensen. 305 cm is handiger omdat u de steiger minder vaak hoeft te verrijden bij een klus, maar een nadeel kan de opberg- en transportlengte zijn. 190 cm is weer makkelijk mee te nemen, maar kan voor sommige klussen niet handig zijn omdat de steiger dan vaak verplaatst moet worden.

Garantie

Op al onze produkten zit 5 jaar garantie op evt. fabricagefouten. Een rolsteiger die goed onderhouden wordt , gaat decennia mee.

Waar kan ik een rolsteiger kopen?

Voor uw rolsteigers, kamersteigers en steigermateriaal kunt u terecht op SteigerCentrum.nl. De levering vindt plaats uit voorraad binnen 1-2 werkdagen na ontvangst bestelling. Alle steigers voldoen aan de EN1004 norm en worden jaarlijks gekeurd door de keuringsinstantie TUV

Onze voordelen

  • Gratis verzending dakrandbeveiliging in Nederland en België
  • Hulp nodig? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar van 08.00 tot 22.00 uur
  • 100 dagen retourgarantie !
  • Al meer dan 30.000+ tevreden klanten gingen u voor
  • Gemiddelde klantwaardering: 9.5 / 10 ( 1361 recensies )

Reacties zijn uitgeschakeld