Als traptreden specialist komen wij regelmatig over de vloer bij beetje die een prachtige trap hebben om maar er ook heel veel gebruik van maken. Dit kan slijtage tot gevolg hebben. Niet alleen te zien in de trap, maar ook vaak in het hout van de trap of een andere materiaal als dat gebruikt wordt. Het is daarom slim om tijdig aan de bel te trekken als u denkt dat er slijtage aan uw trap is opgetreden. Schakel een traprenovatiespecialist in en maak een afspraak om de schade aan uw trap te beoordelen. Op basis hiervan kan de trap van expert bepalen wat er allemaal nodig is en hoeveel het gaat kosten om uw trap te renoveren en weer als nieuw te maken!

Signalen dat uw trap aan het sluiten is

Zoals genoemd is het belangrijk om op tijd in de gaten als u denkt dat uw trapslijtage vertoont. Maar hoe kunt u ontdekken of dit het geval is? Er zijn een paar punten waar u op kunt letten. Slijtage komt meestal voor bij houten trappen. Als er krakende treden zijn dan kan dit al een teken zijn. Het kraken is namelijk een gevolg van een te hoge of een te lage temperatuur of een te hoge of een te lage luchtvochtigheid. Daarnaast kan het voorkomen dat uw trap aan het verkleuren is, helemaal als de zon er vaak op staat. Dit is natuurlijk eenvoudig op te lossen door de trap opnieuw te verven.

Traptreden zelf doen of toch uitbesteden

Net als de meeste mensen wilt u natuurlijk niet te veel uitgeven aan een verbouwing of een verhuizing. Toch is het verstandig om dan ook de trap flink aan te pakken zodat u er in de toekomst niet meer naar om hoeft te kijken. Natuurlijk kunt u het een en ander zelf doen maar om een traprennen goed uit te voeren kunt u het beste een professional inschakelen. Vraag direct een kostenplaatje voor uw eigen trap en vaak op en geef al je wensen door zodat we u een voorstel op maat kunnen doen.

Reacties zijn uitgeschakeld