U kunt natuurlijk allerlei redenen hebben om uw trap te laten renoveren. Eén van de meest voorkomende oorzaken is een onveilige situatie bij het traplopen. Oude en versleten trappen kunnen allerlei ongelukken veroorzaken. Trapbekleding kan glad worden en leiden tot glij- en valpartijen, wat natuurlijk levensgevaarlijk is. Het is daarom erg belangrijk om in zulke gevallen direct de hulp van een expert in te schakelen. Met een PVC traprenovatie bent u bovendien verzekerd van een geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

Geen gladheid meer

Tapijt en andere trapbekleding kan na verloop van tijd beginnen de slijten. Dit gebeurt vooral op de plekken waar het meest gelopen wordt, en dat maakt het zo gevaarlijk. Stel dat uw kind even snel de trap op of af rent, en pardoes uitglijdt. Dat kan voor nare verwondingen zorgen, en dat moet natuurlijk koste wat kost voorkomen worden. Met een traprenovatie PVC kunt u weer veilig de trap op, en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Splinterloos traplopen

Een ander veelvoorkomend probleem met oudere trappen is splinterend hout. Hout kan na enkele jaren verzwakken en gaan splinteren. Deze splinters kunnen vervolgens in uw voet terecht komen, wat geen fijn gevoel is. Het kan u zelfs een ritje naar de huisarts opleveren! Met een PVC traprenovatie heeft u nooit meer last van splinters, omdat het hout volledig bedekt wordt.

Veiligheid boven alles

Zoals u heeft gelezen is een veilige trap erg belangrijk. Als u deze problemen in uw eigen trap herkent, is het dus ook tijd om daar wat aan te doen! Neem gerust eens contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. Samen kunnen we dan uitvogelen wat de mogelijkheden zijn, en welke wensen u heeft. Met een PVC traprenovatie haalt u niet alleen veiligheid in huis, uw trap gaat er uiterlijk ook sterk op vooruit!

Reacties zijn uitgeschakeld