etagevloer

Een verdiepingsvloer is ook wel gekend als een etagevloer of entresolvloer. Entresolvloer betekent namelijk ook letterlijk: tussen-vloer. Je weet nu vast dus wel wat er met deze termen wordt bedoeld. Ja, het is dus een vloer die opgebouwd wordt tussen de vloer en een plafond. Je moet dan wel beschikken over een hoog plafond. En zo’n hoog plafond is dan ook het enige wat je nodig hebt, want vaak wordt zo’n etagevloer op maat ook geleverd.Iedereen kan dus kiezen voor een etagevloer en kan zo dus meer ruimte met mezzanine vloeren plaatsen.

Tal van voordelen

Verdiepingsvloeren of wel etagevloeren bieden namelijk een tal van voordelen ook met zich mee. Het grote voordeel is dat etagevloeren door meer ruimte met mezzanine vloeren uitgebreid kan worden naar een ruimte met meer vierkante meter ruimte. De oppervlakte die je daar laat voor overspannen gebruik je daardoor dus gewoon twee maal. Je gebruikt het namelijk eenmaal boven, maar je gebruikt het ook een keer beneden. Om zo’n extra ruimte te creëren hoef je dus niet te beschikken over een extra ruimte en je hoeft ook geen extra ruimte bij te bouwen, want het is namelijk ook nog eens een etagevloer op maat.

Een tweede voordeel van een etagevloer is dat de constructie van je woning niet wijzigt. Want als je kamer bij bouwt, moet je misschien wel muren uitslaan, steunbalken steken en deuren plaatsen. Dit is met een etagevloer niet het geval.

Waarom kiezen voor een etagevloer?

Je kan misschien wel vele diverse omstandigheden nu bedenken waarom jij misschien wel extra ruimte wilt hebben in jouw woning of misschien wel bedrijfsruimte. Misschien ben je wel bezig met het uitbreiden van je gezin, maar dan moet je er ook voor zorgen dat je gaat uitbreiden in de ruimte.

Meer ruimte met mezzaninen vloeren brengt zeker zijn voordelen dus mee, maar je kan er ook van alles mee, want je zou met de extra ruimte kunnen kiezen voor een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen, een tv-hoek of misschien wel een kantoorruimte.  Hoe groot je het wilt maak niet uit, want het is een etagevloer op maat, het enigste wat dus belangrijk is, is dat je een hoog plafond hebt in jouw woning.

Reacties zijn uitgeschakeld